romana - persana traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Persană face parte din limbile indoíránských familie. Persană este vorbită în principal în Iran, Afganistan, Uzbekistan și Tadjikistan. Intelectul dar și ei cetățeni ai multe alte țări din Orientul Mijlociu. Ai și tu înțelegi, dacă utilizați nostru traducător de text persan. Persană astăzi scris în scenariu arabă, dar își folosește propriile patru litere. "Parsi" a fost limba populației Iranului modern, s-au folosit deja în anii 550-330 î. În timpul secolelor limba sa schimbat pana la forma moderna de azi. Acesta include acum mai multe concepte din alte limbi precum persana ca de multe ori ca se constată un cuvânt care descrie un eveniment artefact nou creat. Administrația locală încearcă să suprime acest fenomen, dar aceste eforturi au fost în zadar. Persană este foarte poetic, blând și limbaj melodios. Se spune despre ea, ea este una dintre cele mai frumoase limbi din lume. Prin urmare, Poezie joacă un rol foarte important în această limbă. Una dintre cele mai vechi texte înapoi la secolul 6 î.Hr.., Care este scris în cuneiformă. Persană veche găsim în cartea sacră Avesta. Dacă doriți, folosind traducătorii noștri persane persane afla noutăți pozitiv pentru tine cu siguranță va fi faptul că persan distinge sexe (masculin, feminin, de mijloc). Dar are însă două tipuri de verbe. Dar pentru fanii aceasta limba nu contează pentru că dicționarul nostru persan este întotdeauna disponibil.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 4,57