romana - greaca traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Aristotel și Homer limbaj și limbajul Bibliei. Greacă este în plus față de chineză și aramaică, limba cea mai lungă istorie literară. Originile sale dateaza din mileniul 3 î.Hr. .. greacă veche (sau greacă clasică) este vorbită și scrisă în perioada clasică a Greciei. Diferite dialecte din perioada elenistică împins așa. Koine elenistică, care a apărut din dialectul din Atena, și sa extins treptat și a devenit limba comună a tuturor grecilor. Greacă veche mediază familială spiritual care a influențat evoluția întregii civilizației occidentale. Greacă modernă (greaca modernă) spune alfabetul grecesc și se bazează pe grec bizantin, care urmează koine elenistic menționat anterior. În comparație cu greaca veche este vocabularul cel mai schimbat ortografia și. Diferențele între desființată vocale lungi și scurte, diftongi transformat în vocale simple. Accentul Melodic a schimbat dinamica. Pentru greacă se caracterizează printr-un sistem relativ complex timpurilor verbale (prezent 1, 4 și 3 dribleze pe viitor), care sunt, de asemenea, cele trei tipuri. Grecia are dohovoříte în special în Grecia și Cipru.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 4,20