romana - hmong traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Limba Hmong are o istorie lungă și detaliat. El a apărut cu persoane din sudul Chinei, populația este de peste două mii de ani. Astăzi se vorbește, oameni din multe părți ale lumii, dar majoritatea vorbitorilor de limbă care are în Yunnan, nordul Vietnamului, Laos sau Thailanda. Împreună, acest limbaj are aproximativ 2,7 milioane de vorbitori. Printre vorbitori puteți include de asemenea, dacă ați învăța limba folosind traducători Hmong noastre propoziții. Hmong își are rădăcinile în chuanqia indian dialect, el a fost ulterior împărțită în două dialecte în Hmong și Hmong Daw njua, o versiune Laos. Dicționar noastra Hmong juca un Daw variantă. Uneori, însă, aceste două dialecte considerate două limbi separate cu diferențe mari reciproce. Hmong Daw azi, dar de uz predomina. Cu toate acestea, s-ar putea întâlni o etichetă albastru și alb Hmong. Alb Hmong (daw Hmong) a primit numele de la fuste de femei tradiționale lui. În 2007 a fost numit versiunea oficială a limbii, care corespunde "primul dialectul local". Există mai multe opinii cu privire la originea fontului Hmong. Unele teorii reveni adânc în istorie. Ceea ce este sigur este faptul că la sfârșitul secolului al 19-lea, oamenii de stiinta au descoperit peste două sisteme de scriere duzini de Hmong. Check out ce sunt traducătorii noștri Hmong. Multe Hmong pot fi găsite în SUA, statul este primit dupa ce au ajutat CIA în timpul Războiului din Vietnam. În ultimii ani, multe Hmong a apelat la credința creștină, a făcut-o în mare măsură prognozele meteo de radio Evanghelia în limba Hmong-DAW.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 3,98