romana - malteza traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Malteză aparține limbilor semitice, vorbite de ei aproximativ 420.000 de persoane în Marea Mediterană, mai exact pe insulele Malta, Gozo, Comino. Acest limbaj are rădăcinile în limba arabă care sa dezvoltat în Sicilia și Malta 9-14 secol. Influența acestor limbi este evident mai ales în cifre și în nume locale. Afla de traducător nostru maltez. Prima mentionare a faptului că Malta are propria sa limbă, a apărut în 1364 ca o limbă separată este descris în voința de Pawel Peregrina an 1436. Exista teorii care maltezii ar putea veni de la limba fenicienilor antici, care a sosit pe insulă în 750 î.Hr. . AD este demn de remarcat faptul că locuitorii din Malta au reușit să mențină limba lor, în ciuda numeroaselor influențe de limbi străine. Până la mijlocul secolului al 19-lea, dar a vorbit doar formă de un maltez, iar mai târziu a fost definit regulile gramaticale. Sa stii prin intermediul dicționarul nostru malteză. După Malta a devenit independentă în 1964, a devenit limba oficială următoare din Marea Britanie a malteză tradiționale. Pentru cei care doresc să învețe malteză, este cel mai complex de sunet - caracterul, similar cu arabă "q" este aproape inaudibil, dar foarte greu de stăpânit. Deci, dacă doriți să învețe această limbă interesant cu o istorie bogata, nu ezitati sa folositi traducător nostru.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 3,72