българскo - хиндуистки преводач

понастоящем превеждаме от български език на 44 езика

Текст от:
Превод на:
offline
 

На разположение имате и тези езикови преводачи

българскo - есперанто преводач българскo - естонски преводач българскo - индонезийски преводач българскo - испански преводач българскo - италиански преводач българскo - каталонски преводач българскo - китайски преводач българскo - клингонски преводач българскo - корейски преводач българскo - латвийски преводач българскo - литовски преводач българскo - малайски преводач българскo - малтийски преводач българскo - немски преводач българскo - норвежки преводач българскo - персийски преводач българскo - полски преводач българскo - португалски преводач българскo - румънски преводач българскo - руски преводач българскo - словашки преводач българскo - словенски преводач българскo - тайландски преводач българскo - турски преводач българскo - уелски преводач българскo - украински преводач българскo - унгарски преводач българскo - урдски преводач българскo - фински преводач българскo - френски преводач българскo - хаитянски-креолски преводач българскo - хиндуистки преводач българскo - хмонгдау преводач
Повече »


Относно езика

Хинди е индо-арийските езици (т.нар Централната група), която принадлежи към голямото семейство на индоевропейските езици. Като официален език, използван в Индия и Фиджи. Освен това, тя говори много общности в азиатските държави, както и страни по света. Вие може да бъде говорител на вас също, когато използвате нашия компилатор. Този език, обаче, не се изразих разбрано навсякъде в Индия, че е възможно в Северна и Централна Индия, на юг в хинди разговор е трудно, ако не и невъзможно. В Индия, обикновено има голям брой диалекти, някои от тях са взаимно почти неразбираемо. Аз сам Хинди има много диалекти, чиито потребители често не се разбира добре. Независимо от това, на език, говорен от около 337 милиона души. Хинди е един от 23-те официални езика на Индия. Брой потребители, следователно, става третият най-използван език в света. Дори и така, жителите на Индия могат да общуват на два или три езика, малцина ли са от тези, които се използват само по отношение на родния jazyk.Vedle стандартен формуляр, има, разбира се, разговорен формата на хинди. В нашия Хиндо компилатор попаднете на литературния вариант. Това се нарича индусите и използва много думи, заимствани от други езици, и им позволява влияние. От друга страна, не е в речника му на хинди професионална termíny.Původ ние можем да погледнем на санскрит еволюира с течение на времето от диалект, използван в около Делхи. Като независим книжовен език хинди се използва само от 19-ти век, така че ние можем да намерим хиндуистки литературни паметници вече в средновековната литература, написана на средновековната dialektech.Písmo че Hindi използва се нарича деванагари. Ние може да изглежда много неудобно, добре е. Той няма нито стандартизиран компютърна форма, така превод е костелив орех. Разбира се, че е за предпочитане да се справят с този език, защото Индия е развиваща се страна, която изнася своите продукти в световен мащаб. Затова търговците не трябва да са свободни и да се опитате нашия речник хинди и преводач.

Защо ние?

  • Използваме услугите на качествен доставчик на лексика Microsoft
  • нашите преводи са бързи и надеждни
  • използването на преводача е безплатно, без регистрация или други задължения
  • яснота, красив и функционален дизайн на страниците
  • езикови версии във всички европейски страни
  • безопасността е наш приоритет, затова защитаваме нашите потребители и техните преводи със защитено кодиране

Как работи това

Изберете езиците, с които трябва да работоти преводача. Напишете или копирайте текста в горното поле и кликнете върху "преведи". В долната област веднага ще се появи искания превод, който след това можете да маркирате, копирате и да го използвате за вашите нужди. Преводач.ес превежда изведнъж текст до 1000 символа (средно дълъг текст), ако желаете да се преведе по-дълъг текст, е необходимо превода да се раздели на няколко части. Ако искате да се постигне възможно най-високо качество на превода, е необходимо текста да се формулира писмено и граматически правилно. Жаргон изрази също като текст, написан на разговорен език обикновено за онлайн преводач са проблем. Моля, не забравяйте да оцените резултатът от превода или напишете свой собствен превод, ако смятате, че преведения текст не е наред.

Средна оценка: 4,37