romana - olandeza traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Olandeză este limba oficiala pe teritoriul numit Regatului Țărilor de Jos. Aici putem apela această limbă și olandeză. În vocabularul nostru, acest limbaj poate fi găsit sub numele olandez. Regatul Țărilor de Jos este faimos pentru istoria colonizatoare, lalele, brânză, mori de vant si pictori celebri. Este o țară de marinari și comercianți. Olandeză este limba de aproximativ 24 de milioane de persoane din Olanda și Belgia. Sa clasat pe locul al șaptelea limbi vorbite cel mai scară largă în Europa. Expansiunea sa în multe părți ale lumii au contribuit la coloniștii deja menționate, și anume locurile, cum ar fi Indonezia, Surinam sau Antilele, unde este folosit ca una dintre limbile oficiale. În olandeză, există două dialecte majore - flamande și olandeze vorbite în Flandra. Acest dialect este mai moale și utilizate de vocabular mai în vârstă. Dialect olandez la comparat mai greu. Printre aceste dialecte acolo pentru o stare de spirit rival mult timp. Olandeză este o limbă germanică, în special de Vest germanic. Rădăcinile sale nu mai poate privi în secolul al 8-lea, așa-numitul dialect hornofranckém. Olandeză este foarte asemănătoare cu limba germană și limba de britanici. Puteți face sigur că prin traducătorii noștri olandezi. Învață-l să fie un expert in urmatoarele limbi mai ușor. Am ortografie este în limba olandeză, datorită destul de ușor de regulile de bază precise. Partea cea mai dificilă poate părea o ordine cuvânt olandez. Un alt obstacol ar putea fi pronunția. Obstacolul este adesea g de capital olandez, care prevede un pic "ráčkovaně", cu adaos de "ch". Prin urmare, olandeză spune mormăit. Încercați acum "zachrochtat", cu ajutorul dicționarul olandez și traducător.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 4,32