romana - ceha traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Limba cehă aparține grupului de limbi vest-slave. Este un limbaj care a avut o evoluție istorică lung. Ca o limbă cehă independent dezvoltat în secolul al 10-lea târziu limba comună a slavilor, proto. Prima mare înflorire a ceh a avut loc în secolul al 14-lea, atunci când acesta devine o limbă literară cehă și pătrunde în mai multe genuri literare. În diacritic reforma a suferit husite cehă J. Huss (Jan Hus nabodeníčka în cele din urmă a devenit semnul distinctiv al ceh modern). În timp ce perioada de Pobelohorska limba literară nu a vrut în timpul renașterii naționale în 18 târziu și în secolul al 19-lea la reînnoirea și îmbogățirea ei. În unele zone ale Republicii Cehe sunt încă folosite dialecte specifice, care sunt împărțite în cehă, hanácká, slovácká, Lašská și Českomoravská tranzitorii. Limbă literară cehă se bazează pe dialectele centrale. Limba Cehă este foarte flexibil, caracterizat printr-un sistem complex de declinare și conjugare. Pentru a scris-o a utiliza alfabetul latin îmbogățit cu diacritice (cârlig și virgulă inel). Caracteristicile speciale sunt lungime principal ceh de vocale sunete de r, accent pe prima silabă, modificați proto-slave g la h, vocală "e" în loc de Jeru. Cehă ca limbă străină deranjeaza elevii ei nu numai sunete de r, ci și alte trucuri, cum ar fi distincția dintre aspectul verbal.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 3,73