romana - malaeza traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Malaezian este vorbită de-a lungul Malaezia și Indonezia. Ea face parte din familia limbilor austroneziană larg, este una dintre cele mai răspândite familii de limbi din lume, cu mai mult de 1200 de limbi diferite. Timp de secole malay servi drept un limbaj comun între țări, cum ar fi Indonezia, Malaezia, Sumatra, Borneo, care ar putea duce la o comunicare eficientă în cadrul întreprinderii, vorbind cu ea azi la 33 de milioane de locuitori. Printre vorbitori puteți include de asemenea, dacă ați învăța limba prin compilator nostru din Malaezia. Are mai multe dialecte distincte română Indonezia, bazar malay și versiunea sa Baba malay, o limbă vorbită de comunitatea chineză. Cele mai vechi texte scrise cunoscute scrise în malay provine din secolul al 7-lea. Malay actual are originea în "vechiul Malay", care își are originea în jurul Peninsulei Malay și Sumatra. În cazul în care teritoriul Peninsulei Malay în secolul al 13-lea răspândit Islamul și malay câștigat o mai mare oportunitate de a extinde și, în același timp, ca și mai multă putere. Prin urmare, este în valoare de ea pentru a afla prin intermediul nostru translator de text din Malaezia. De-a lungul secolelor, Malay scriind diferite sisteme de hartie (alfabete). De exemplu, introducerea Islamului au început să folosească asemenea script arabă, cunoscut sub numele Jawi. Mai târziu, în secolul al 17-lea, când locuitorii din Malaezia întâlnit în comercianții europene, a creat un font numit Rumi. Este acum scrisori oficiale care de stat. Se folosește de asemenea dicționarul nostru Malay. În ultimii ani, au existat eforturi de a revigora limba javaneză, dar acesta din urmă, deja complet naturalizat.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 3,96