romana - hindi traducere

în prezent traducem din română în 44 de limbi

Text din:
Traducere în:
offline
 

Aveți la dispoziție și următoarele translatoare lingvistice:

Mai mult »


Despre limbă

Hindi este limbilor indo-ariene (așa-numitul grup central), care face parte din familia mare a limbilor indo-europene. În limba oficială utilizată în India și Fiji. Mai mult decât atât, ea vorbeste multe comunități din țări asiatice, precum și țări din întreaga lume. Poți fi purtătorul de cuvânt pentru voi, atunci când utilizați compilator nostru. Acest limbaj, însă, nu să mă fac înțeles peste tot în India, este posibil, în nordul și centrul Indiei, în sud în Hindi conversație este greu, dacă nu imposibil. În India, există, în general, un număr mare de dialecte, unele sunt reciproc aproape de neînțeles. Am limbaj hindi singur are mai multe dialecte ale căror utilizatori de multe ori prost inteleasa. Cu toate acestea, limba vorbită de aproximativ 337 de milioane de oameni. Hindi este una dintre cele 23 de limbi oficiale ale Indiei. Numărul de utilizatori, prin urmare, devine a treia limbă cel mai utilizat din lume. Chiar și așa, locuitorii din India pot comunica două sau trei limbi, sunt puțini dintre cei care folosesc numai forma lor standard jazyk.Vedle nativ, nu este, desigur, sub formă de colocvial hindi. În compilator nostru hindusi vă confruntați cu o variantă literară. Aceasta se numește hinduse și folosește multe cuvinte împrumutate din alte limbi și le execută influență. Pe de altă parte, nu este în vocabularul lui de hindi termíny.Původ profesional ne putem privi în sanscrită evoluat de-a lungul timpului de la dialectul folosit în jurul valorii de Delhi. Ca un limbaj literar independent hindi este folosită doar din secolul al 19-lea, astfel încât să putem găsi monumente literare hinduse deja în literatura medievală, scrisă în dialektech.Písmo medieval care utilizează hindi este numit Devanagari. S-ar putea părea foarte ciudat, bine este. El nu are nici o formă standardizată calculator, deci traducerea este o nucă greu de spart. Desigur, este de preferat să se ocupe de această limbă, pentru că India este o țară în curs de dezvoltare care exportă produsele sale în întreaga lume. Prin urmare, comercianții nu ar trebui să fie inactiv și ar trebui să încerce dicționarul hindi și traducător.

De ce noi?

  • facem uz de serviciile furnizorului de calitate al lexicului Microsoft
  • traducerile noastre sunt rapide și fiabile
  • utilizarea traducator este gratuită, fără înregistrare sau alte obligații
  • sistem, design frumos și funcțional al paginilor
  • versiuni lingvistice în toate țările europene
  • pentru noi securitatea este prioritară, de aceea, protejăm utilizatorii noștri și traducerile lor cu ajutorul unei codificări securizate

Cum funcționează

Selectați limbile cu care urmează să lucreze translatorul. Scrieți sau copiați textul în caseta superioară și dați click pe butonul „Traducere“. În caseta inferioară apare imediat traducerea cerută, pe care ulterior o puteți marca, copia și utiliza pentru necesitățile dumneavoastră. Translator.eu traduce simultan 1000 de caractere de text (text de dimensiune medie), dacă doriți să traduceți un text mai lung, este necesară divizarea traducerii în câteva părți. Dacă doriți să atingeți o calitate cât mai bună a traducerii, este necesară formularea literară și corectă gramatical a textului. Expresiile de argou, precum și textul redactat într-o formă neliterară sunt, în general, o problemă pentru translatoarele online. Vă rugăm să nu uitați să evaluați rezultatul traducerii sau să scrieți propria dumneavoastră traducere, dacă credeți că textul tradus nu este în regulă.

Mediu: 3,98