norsk - maltesisk oversetter

For tiden oversetter vi fra norsk til 44 ulike språk

Tekst fra:
Oversett til:
offline
 

Du kan bruke også følgende oversettere:

Mer »


Om språket

Maltese tilhører den semittiske språk, snakket med henne omkring 420.000 mennesker i Middelhavet, nærmere bestemt på øyene Malta, Gozo, Comino. Dette språket har sine røtter i det arabiske språket som utviklet på Sicilia og Malta 9 til 14-tallet. Påvirkningen av disse språkene er særlig tydelig i figurene og i lokale navn. Finn ut av vår maltesisk oversetter. Den første omtale av det faktum at Malta har sitt eget språk, dukket opp i 1364 som et eget språk er beskrevet i viljen til Pawel Peregrina år 1436. Det finnes teorier om at de maltesiske kunne komme fra det språket de gamle fønikerne, som kom på øya i 750 f.Kr. . AD Det er bemerkelsesverdig at innbyggerne i Malta har klart å opprettholde sitt språk til tross for de mange påvirkninger av fremmedspråk. Ved midten av det 19. århundre, men hadde bare muntlig form av et maltesisk, og senere ble definert grammatiske regler. Vet dere gjennom vår maltesisk ordbok. Etter Malta ble uavhengig i 1964, ble språket av Storbritannias offisielle siden av tradisjonell maltesisk. For de som ønsker å lære maltesisk, er den mest komplekse lyd - karakter, lik den arabisk "q" er nesten ikke hørbar, men veldig vanskelig å mestre. Så hvis du ønsker å lære dette interessant språk med en rik historie, ikke nøl med å bruke vår oversetter.

Hvorfor oss?

  • Vi benytter tjenester fra en kvalitetsleverandør av ordforråd - Microsoft
  • Oversettelsene våre er raske og pålitelige
  • Det er gratis å bruke oversetteren, det krever ingen registrering og forplikter deg ikke til noe
  • Sidene er oversiktlige og sidenes utseende er pent og funksjonelt
  • Det finnes språkversjoner fra alle europeiske land
  • Sikkerheten har prioritet hos oss, og derfor beskytter vi brukerne våre og oversettelsene deres ved hjelp av sikret koding

Hvordan det fungerer

Velg de språkene som oversetteren skal arbeide med. Skriv inn eller kopier inn teksten i feltet oppe og trykk på tasten „oversett“. I feltet nede dukker det øyeblikkelig opp en oversettelse av teksten, som du deretter vil kunne merke, kopiere og bruke til det du trenger den til. Translator.eu oversetter på en gang 1000 teksttegn (dvs. en middels lang tekst). Ønsker du å få oversatt en tekst som er lengre enn dette, er det nødbendig å dele oversettelsen opp i flere enkeltdeler. Dersom du ønsker å oppnå en så høy oversettelseskvalitet som mulig, må du formulere teksten med ord fra standardspråk (uten slang-, dialektuttrykk o.a.) og grammatisk korrekt. Slanguttrykk og tekst som er skrevet med et språk som avviker fra rettskrivningen, er generelt sett et problem for oversettere på nettet. Vennligst ikke glem å vurdere resultater av oversettelser eller å lage en egen oversettelse, dersom du mener at den oversatte teksten ikke er som den burde ha vært.

Gjennomsnittlig vurdering: 4,43