norsk - hmong oversetter

For tiden oversetter vi fra norsk til 44 ulike språk

Tekst fra:
Oversett til:
offline
 

Du kan bruke også følgende oversettere:

Mer »


Om språket

Hmong språk har en lang og detaljert historie. Han dukket opp med folk fra det sørlige Kina, er befolkningen over to tusen år. I dag er det talt, folk i mange deler av verden, men de fleste høyttalere av at språket har i Yunnan, Nord-Vietnam, Laos eller Thailand. Sammen, har dette språket ca 2,7 millioner høyttalere. Blant foredragsholdere kan inkludere deg også, hvis du lærer språket ved hjelp av våre Hmong oversettere setninger. Hmong er forankret i chuanqiandianském dialekt, ble han senere delt i to dialekter i Hmong og Hmong njua DAW, en laotiske versjon. Vår Hmong ordbok bruker en variant DAW. Noen ganger, men disse to dialektene anses to separate språk med store innbyrdes forskjeller. Hmong Daw i dag, men bruk dominerer. Det kan imidlertid hende du støter på en blå og hvit etikett Hmong. Hvit Hmong (hmong DAW) fikk sitt navn fra den tradisjonelle kvinnelige sukně.V 2007 ble utnevnt til den offisielle versjonen av språket, noe som samsvarer med "første lokale dialekt". Det er flere syn på opprinnelsen til Hmong skrift. Noen teorier går tilbake dypt inn i historien. Det som er sikkert er at i slutten av det 19. århundre, forskere oppdaget over to dusin Hmong skriftsystemer. Sjekk ut hva som er våre Hmong oversettere. Mange Hmong kan også bli funnet i USA, staten er mottatt etter at de hjalp CIA under Vietnamkrigen. I løpet av de siste årene, slått mange Hmong til den kristne tro, har gjort det i stor grad værmeldinger Gospel radio i språket i Hmong-DAW.

Hvorfor oss?

  • Vi benytter tjenester fra en kvalitetsleverandør av ordforråd - Microsoft
  • Oversettelsene våre er raske og pålitelige
  • Det er gratis å bruke oversetteren, det krever ingen registrering og forplikter deg ikke til noe
  • Sidene er oversiktlige og sidenes utseende er pent og funksjonelt
  • Det finnes språkversjoner fra alle europeiske land
  • Sikkerheten har prioritet hos oss, og derfor beskytter vi brukerne våre og oversettelsene deres ved hjelp av sikret koding

Hvordan det fungerer

Velg de språkene som oversetteren skal arbeide med. Skriv inn eller kopier inn teksten i feltet oppe og trykk på tasten „oversett“. I feltet nede dukker det øyeblikkelig opp en oversettelse av teksten, som du deretter vil kunne merke, kopiere og bruke til det du trenger den til. Translator.eu oversetter på en gang 1000 teksttegn (dvs. en middels lang tekst). Ønsker du å få oversatt en tekst som er lengre enn dette, er det nødbendig å dele oversettelsen opp i flere enkeltdeler. Dersom du ønsker å oppnå en så høy oversettelseskvalitet som mulig, må du formulere teksten med ord fra standardspråk (uten slang-, dialektuttrykk o.a.) og grammatisk korrekt. Slanguttrykk og tekst som er skrevet med et språk som avviker fra rettskrivningen, er generelt sett et problem for oversettere på nettet. Vennligst ikke glem å vurdere resultater av oversettelser eller å lage en egen oversettelse, dersom du mener at den oversatte teksten ikke er som den burde ha vært.

Gjennomsnittlig vurdering: 4,00