dansk - persisk oversættelse

Lige nu oversætter vi fra dansk til 44 forskellige sprog

Tekst fra:
Oversæt til:
offline
 

Der står også følgende oversætter til Deres disposition:

Mere »


Om sproget

Persisk tilhører familien indoíránských sprog. Persisk hovedsageligt tales i Iran, Afghanistan, Usbekistan og Tadsjikistan. Hendes intellekt men også borgere i mange andre lande i Mellemøsten. Du forstår det, og du, hvis du bruger vores persiske tekst oversætter. Persisk dag skrevet på arabisk skrift, men bruger sine egne fire bogstaver. "Parsi" var sproget af befolkningen i det moderne Iran, har brugt det allerede i årene 550-330 f.Kr.. I løbet af århundreder sproget har ændret sig op til dagens moderne form. Den omfatter nu mange begreber lånt fra andre sprog som persisk så mange gange som den finder et ord, der beskriver en nyoprettet artefakt begivenhed. Den lokale regering forsøger at undertrykke dette fænomen, men disse bestræbelser var forgæves. Persisk er meget poetisk, blid og melodisk sprog. Det siges om hende, hun er en af de smukkeste sprog i verden. Poetry spiller derfor en meget vigtig rolle på dette sprog. En af de ældste tekster tilbage til det 6. århundrede f.Kr.., Som er skrevet i kileskrift. Oldpersisk vi finder i den hellige bog Avesta. Hvis du ønsker at bruge vores persiske persiske oversættere lærer positive nyheder for du vil helt sikkert være det faktum, at den persiske skelne køn (maskuline, feminine, midterste). Men har men to typer af verber. Men for fans af dette sprog er ligegyldigt, fordi vores persisk ordbog er altid til rådighed.

Hvorfor lige os?

  • Vi udnytter tjenester af Microsoft - en ordforråd-leverandør af stor kvalitet
  • Vore oversættelser er hurtige og pålidelige
  • Brug af oversætteren er gratis og mulig uden registrering eller andre forpligtelser
  • Vores hjemmeside er overskuelig og har et skønt og funktionsdueligt design
  • Sproglige mutationer/versioner i alle europæiske lande
  • Deres sikkerhed er højt prioriteret; derfor beskytter vi vores brugere og deres oversættelser ved hjælp af en sikkerhedskodering

Sådan fungerer det

Vælg sprog, som Oversætten skal arbejde med. Indtast eller kopier Din/Deres tekst i det øverste felt og tryk/pres tasten „oversæt“. I det underste felt viser sig omgående den ønskede oversættelse. Den kan Du/De markere, kopiere og bruge efter behag. Translator.eu kan oversætte 1000 teksttegn på en gang. Hvis Du/de vil have oversat en længere tekst, skal Du/de dele den i mindre afsnit. For at opnå en højst mulig kvalitet, skal Du/de bruge skriftsprog og formulere dem grammatisk korrekt. Brug af slangudtryk og talesprog er generelt et problem for online oversættere. Husk at vurdere resultatetet af oversættelsen eller indtaste Din/Deres egen, hvis Du/De ikke synes, at vores oversættelse er OK/korrekt.

Gennemsnitlig vurdering: 3,92