dansk - galicisk oversættelse

Lige nu oversætter vi fra dansk til 44 forskellige sprog

Tekst fra:
Oversæt til:
offline
 

Der står også følgende oversætter til Deres disposition:

Mere »


Om sproget

Den walisiske sprog er oprindelig en keltisk sprog udviklet sig fra det. Kelterne er i virkeligheden de oprindelige indbyggere i Wales, bosatte her omkring 2500 år siden. På det tidspunkt, dog ikke tale sproget, som vi kender det i dag, begyndende dannelse af det keltiske sprog falder i anden halvdel af det 6. århundrede, som eksperter mener sprog. I forfatter og professor i én person JR Tolkien anses for at være den ældste walisiske sprog Storbritannien. Hendes ældste bevarede prosa stammer fra det tidlige 9. århundrede digt endnu længere fra år 615. prøve at søge det, og så oversætte vores Welsh překladači.Velštinou således taler, folk i Wales, England, nær grænsen til Wales, det nordlige England i syd Skotland og i forskellige samfund over hele verden. Det er den mest udbredte keltiske sprog i verden (i Det Keltiske sprog omfatter noričtina, goidelské sprog, herunder irsk). Welsh på deres eget sprog til at give Cymraeg eller y Gymraeg. I dag er omkring 611.000 højttalere, hvilket er omkring en femtedel af befolkningen. Men det var ikke altid så vellykket Welsh, i lang tid, dette sprog var faldende, var dæmpet, især på uddannelsesområdet. Bevar den traditionelle form, det også lykkedes takket være oversættelse af Bibelen og dens anvendelse i familier. I dag den walisiske på samme niveau under brug i det offentlige liv som engelsk. Dette vendepunkt kom i 1993. Og du støtter dette sprog, og bruge vores compiler. At lære at walisisk er ikke svært, som hævdet af sine brugere. Lords her, klare regler for udtale og hvert bogstav har sin egen lyd. Udtalen prøv også at bruge vores walisisk ordbog og oversætter.

Hvorfor lige os?

  • Vi udnytter tjenester af Microsoft - en ordforråd-leverandør af stor kvalitet
  • Vore oversættelser er hurtige og pålidelige
  • Brug af oversætteren er gratis og mulig uden registrering eller andre forpligtelser
  • Vores hjemmeside er overskuelig og har et skønt og funktionsdueligt design
  • Sproglige mutationer/versioner i alle europæiske lande
  • Deres sikkerhed er højt prioriteret; derfor beskytter vi vores brugere og deres oversættelser ved hjælp af en sikkerhedskodering

Sådan fungerer det

Vælg sprog, som Oversætten skal arbejde med. Indtast eller kopier Din/Deres tekst i det øverste felt og tryk/pres tasten „oversæt“. I det underste felt viser sig omgående den ønskede oversættelse. Den kan Du/De markere, kopiere og bruge efter behag. Translator.eu kan oversætte 1000 teksttegn på en gang. Hvis Du/de vil have oversat en længere tekst, skal Du/de dele den i mindre afsnit. For at opnå en højst mulig kvalitet, skal Du/de bruge skriftsprog og formulere dem grammatisk korrekt. Brug af slangudtryk og talesprog er generelt et problem for online oversættere. Husk at vurdere resultatetet af oversættelsen eller indtaste Din/Deres egen, hvis Du/De ikke synes, at vores oversættelse er OK/korrekt.

Gennemsnitlig vurdering: 4,42